from 95 per night

ZE273 - Holiday home in Ellemeet

Luxurious 14-person groupaccommodation on holidaypark in Ellemeet near Renesse.

ZE273 - Holiday home in Ellemeet

Ellemeet

Luxurious 14-person groupaccommodation on holidaypark in Ellemeet near Renesse.

14
pers.

0 m²
liv. area

4
bedr.

from 662 per week
equates to  95 per night
Price calculator

 response rate: 100%
 response time: under 1h

  • Is recommended by 100 % of visitors

Descriptions

The Holiday home

Cosy living room with amongst others several sofas and armchairs, atmospheric fireplace, satellite-TV, DVD-player and dinette. The kitchen is complete with amongst others gas cooker, oven, microwave, dishwasher, coffee-maker, refrigerator and freezer.

On the ground floor you will find two bedrooms with two single beds, one of them is inclusive of bathroom with shower and washbasin. On the landing you will find two box beds for two persons.
There is another, separate bathroom with shower and washbasin and a separate toilet.

On the first floor you will find two bedrooms with bunkbeds and one single bed. Outside you will find a large garden with covering and lounge set. 

For the current price and occupancy calendar, please visit our website through the link private homepage at the bottom of this page.

Rooms and Facilities


max. 14

Bedroom

  • total number: 4
  • 4 other sleeping rooms

Bathrooms and WCs

  • total number: 2
  • 2 other bathrooms

Exterior facilities

Interior facilities

Equipment

Kitchen facilities

Services

Other

  • non-smokers only
  • pets are not allowed
  • wheelchair not accessible
location
show on map

Arrival and distances

Sport facilities nearby

Location and surroundings of object

Renesse
A wonderful coastal city which offers cosiness, a dazzling nightlife, trendy shops and sunny terraces. Renesse is not only wonderful in Summer, but in Spring and Autumn as well. Many restaurants offer absolutely delicious fresh mussels, Oosterschelde lobster and many other regional products. Renesse is a perfect place for horse lovers. You can rent horses and make a ride through forests, dunes, along the beach.

Zierikzee
Schouwen-Duiveland offers many cosy, characteristic villages and cities. Most of them have preserved their authentic characteristics. Zierikzee, capital city of the island, has definitely benefitted from trade, industry and fishing and is characterized by a rich history, expressed in the many historic buildings. You will definitely appreciate the Poortencomplex, the Big Church, the thick tower and the marina. Above all, Zierikzee is a cosy city with many terraces and shops.

Deltapark Neeltje Jans
To avoid another flood disaster the Delta Works have been developed. Deltapark Neeltje Jans will give you an impression of the power of the sea. It’s not only about technique, there is a sea lion show, an aquarium and a water park as well. There is something for everybody. For both young and old.

Veere
In her heydays Veere used to be a powerful commercial town which traded with Scotland. Nowadays, this city at the Veerse Lake is still characterized by its beautiful marina. Many buildings still remind you of her heydays. Veere doesn’t only offer old streets with warehouses, but many authentic shops, boutiques and souvenir shops as well. Highlights: the Campveerse tower, Scottish houses and the impressive church!

Tips and trips:
- Middelburg
- Nationaalpark Oosterschelde
- Watersnoodmuseum
- Mini Mundi
- Piratenpark en Zeeaquarium Arsenaal
- Speelcircus Bambini

Prices
availability

Availability calendar ZE273 - Holiday home in Ellemeet

key: free occupied arrival or departure

last updated on: 02/26/2020

Contact

Landlord

14
pers.

0 m²
liv. area

4
bedr.

from  662 per week
equates to  95 per night

contact data

COMPANY SILKA HOLIDAY RENTALS B.V.
MR. K. DEKKER

We speak German, English, Holländisch

0031(0) 521587300

Service times

Mo.-Fr. 09:00-17:00; Sa. 09:00-12:00

listing # 227398 at www.tourist-paradise.com

Mr. K. Dekker
Reviews

The Holiday home has 30 Reviews.

3.9
from 5
3.9
amenities/facilites
3.9
value for money
3.9
service
3.9
locationReview heerlijkehuisjes.nl

from cynthia Luijk

4 4 4 4 4


Vind de bovenverdieping niet veilig voor een groep mensen, geen nooduitgang en een lastige trap.

Review heerlijkehuisjes.nl

from Frans van der Linden

4 4 4 4 4


Review heerlijkehuisjes.nl

from Anneke Kelderman

4 4 4 4 4


Review heerlijkehuisjes.nl

from J. van Veen

4 4 4 4 4


Review heerlijkehuisjes.nl

from yvonne walhout

4 4 4 4 4


De keuken was niet helemaal schoon. Algemene indruk is goed

Review heerlijkehuisjes.nl

from Reiny Geluk

4 4 4 4 4


Het huisje was geschikt voor onze vakantie. Alleen de superstijle trap is voor kinderen wel gevaarlijk. Er is alleen een traphek boven, beneden zou dit ook wenselijk zijn. Een trap daagt uit voor kleintjes om naar boven te gaan.

We hadden een keer kortsluiting. Jullie waren supersnel aanwezig om dit probleem te verhelpen, top! Ook misten we een braadpan, die hebben jullie ook snel gebracht.

Review heerlijkehuisjes.nl

from Conny

3.6 3.6 3.6 3.6 3.6


Huis prima gelegen, niet erg schoon en een steile trap naar boven. Mooie tuin, maar alle meubels zaten vol met vogelpoep en kussens erg vuil.
Zelf de tuinmeubels geschrobd en stofzuiger door het huis gehaald.
Verder prima tijd gehad en volgend jaar weer een weekend geboekt, wij maken ons niet zo druk maar schoonmaak en steile trap zijn zeker wel zaken die aandacht verdienen bij boeken.

Review heerlijkehuisjes.nl

from Anonym

4.5 4.5 4.5 4.5 4.5


Review heerlijkehuisjes.nl

from ria van den heuvel

3.5 3.5 3.5 3.5 3.5


De trap naar de bovenverdieping is niet te gebruiken door kleine kinderen, of mensen die iets minder mobiel zijn omdat die zo stijl is. De bak- en braadpannen in de keuken zijn helemaal versleten! Douchecabine naast keuken is klein en aan renovatie toe. Verder ok.

Review heerlijkehuisjes.nl

from Erik Kooiman

4 4 4 4 4


Beste mensen, fijn huis op een mooie locatie met weids uitzicht en dicht bij het strand.
Valt nog op te merken dat het wifi niet goed functioneerde, dit had volgens uw medewerker aan de receptie te maken met de verbouwing van het naastgelegen huis, waardoor de router niet aanwezig was. Dat was jammer voor een aantal schoolgaande deelnemers die huiswerk wilden maken. Kwa slaapplaatsen is er inderdaad plek voor 14 personen, voor een optimale totale verblijfssituatie stellen wij voor max. 12 personen ivm de beschikbare ruimte aan zitplaatsen. Verder was alles in orde en er volgen zeer waarschijnlijk meerdere boekingen door ons.
mvg Erik Kooiman

Review heerlijkehuisjes.nl

from Anja de Vries

3.2 3.2 3.2 3.2 3.2


Alles was prima aanwezig in het huis, maar wij vonden het beslist niet schoon!!! Overal spinrag en heel erg stoffig op vensterbanken,balken boven en lampen!!! Het sanitair was wel schoon. In de keuken waren we blij met de grote koffiefilters die er waren en voldoende serviesgoed en bestek!! Is het ook niet mogelijk om voor een paar afwasblokjes te zorgen???

Review heerlijkehuisjes.nl

from Anonym

3.9 3.9 3.9 3.9 3.9


Review heerlijkehuisjes.nl

from Anonym

3.6 3.6 3.6 3.6 3.6


Review heerlijkehuisjes.nl

from Anonym

4.2 4.2 4.2 4.2 4.2


Wij kunnen deze groepsaccomodatie van harte aanbevelen. Op fiets- en loopafstand van strand en Grevelingenmeer en ook nog eens vlakbij Renesse. De inrichting van het huis is eenvoudig, maar zeer compleet. De trap naar boven is inderdaad erg steil, maar dat went. Er is een grote koelkast en daarnaast nog een vriezer. Ook zijn er twee ovens. Wij hebben vooral genoten van de grote buitenruimte. Wij vonden het met een groep pubers ook prettig dat het huis aan het uiterste punt van het park ligt en een eigen opgang heeft, waardoor zij niet over het park hoefden te fietsen als ze terugkwamen uit Renesse. De medewerkers van Klaverweide zijn erg vriendelijk en ook zeer behulpzaam.

Review heerlijkehuisjes.nl

from Rembert Maes

4.7 4.7 4.7 4.7 4.7


enkel mijn waarborg terugkrijgen diende ik zelf achter te horen, dit werd niet automatisch gedaan...
verder ZEER tevreden !

Review heerlijkehuisjes.nl

from Anonym

3.8 3.8 3.8 3.8 3.8


Review heerlijkehuisjes.nl

from Hermien Winkelhorst

4.1 4.1 4.1 4.1 4.1


Het huis was prima voor 13 personen (9 kinderen en 4 volwassenen). Alleen de trap in huis is echt super steil.../ gevaarlijk voor de kinderen). De keuken was goed voorzien met spullen voor een grote groep, koffiezetapparaat, koelkast vaatwasmachine. Een wasmachine en droger zou wel van toegevoegde waarde zijn (we hadden veel kinderen bij)

Verder een prima verblijf!

Review heerlijkehuisjes.nl

from Hild Bartholomeeusen

2.8 2.8 2.8 2.8 2.8


Beste De slaapkamers waren niet geschikt voor kleine kinderen. De 'steile' trap naar de verdieping was eerder een ladder en zeer gevaarlijk voor kinderen. De afsluiting van de trap boven was ook zeer gevaarlijk voor kindjes. Er is boven geen toilet, wat lastig is mede door de 'trap'. De keuken vonden we niet heel proper en bij de afzuigkap keek je op de motor, geen afsluiting en ook geen licht. We hebben er toch een plezant weekend van gemaakt.

Review heerlijkehuisjes.nl

from Anonym

4.3 4.3 4.3 4.3 4.3


We hebben een zeer mooi verblijf gehad. Het huisje was in orde, maar de bovenverdieping toch niet zo proper. Mooie keuken en living. Bedstedes iets minder comfortabel, matrassen ook zeer dun. Omgeving super! Speeltuin ook heel leuk voor de kindjes!

Review heerlijkehuisjes.nl

from Evelien Norbart

4.7 4.7 4.7 4.7 4.7


Review heerlijkehuisjes.nl

from Anonym

4 4 4 4 4


We hebben een prettig verblijf gehad bij jullie. Enige minpunten : de trap en het is vlug vochtig in huis. Maar dat heeft de pret niet mogen drukken.

Review heerlijkehuisjes.nl

from W Kroesbergen

3.9 3.9 3.9 3.9 3.9


We hebben met onze kinderen en kleinkinderen een bijzonder fijn weekend verblijf gehad. De trap is wel een klein minpuntje. Een bezoek is zeker voor herhaling vatbaar

Review heerlijkehuisjes.nl

from Susan van Schajik

4 4 4 4 4


Wij hebben het huis "de Brouwershoeve" van u gehuurd. Er zijn 2 douches, waarvan er 1 in een slaapkamer is. Omdat je de mensen die daar slapen niet wil storen "s morgens, moesten er 12 mensen van de overgebleven doucheruimte gebruik maken! Een beetje passen en meten, aangezien de ruimte ook erg klein was! Voor de rest niets dan lof!!!!

Review heerlijkehuisjes.nl

from Anonym

3.9 3.9 3.9 3.9 3.9


Review heerlijkehuisjes.nl

from Anonym

3.8 3.8 3.8 3.8 3.8


ruim genoeg voor 14 personen. net buiten het park. groot grasveld voor en een ruim uitzicht over het zeeuwse land.

Review heerlijkehuisjes.nl

from Lieke Meijers

4.4 4.4 4.4 4.4 4.4


Afgelopen weekend verbleven wij met een voetbalteam een weekend in dit prachtige huisje in de omgeving van Renesse. Het huisje is leuk en praktisch ingericht. We hebben ons hier heel goed vermaakt, ook in de tuin want het was erg mooi weer. Het huisje ligt op loopafstand van de zee en ook de faciliteiten op het park zijn erg leuk oa speeltuin met kabelbaan, voetbalveld, springkussen en tafeltennistafel.

Review heerlijkehuisjes.nl

from gertjan priest

3.9 3.9 3.9 3.9 3.9


Review heerlijkehuisjes.nl

from Jan Schumacher

3.5 3.5 3.5 3.5 3.5


Review heerlijkehuisjes.nl

from Anonym

4.1 4.1 4.1 4.1 4.1


Een prima plek om te vertoeven.

Review heerlijkehuisjes.nl

from Anonym

2.9 2.9 2.9 2.9 2.9


additional information

«ZE273 - Holiday home in Ellemeet» achieves a review of 3.9 (ranking scale: 1 to 5) due to 30 entered review(s).
from 662 per week
equates to  95 per night

You will not be charged yet.

Landlord

COMPANY SILKA HOLIDAY RENTALS B.V.
Mr. K. Dekker

We speak German, English, Holländisch

response rate response rate: 100%
response time response time: under 1h

telephone number

Mr. K. Dekker
add to the favourites
  • Is recommended by 100 % of visitors

Further accommodations from Mr. K. Dekker

Show all objects

Our quality guarantee

Tested and certified by the German Holiday Home Association
Over 400 verified ratings on Trustpilot
Acclaimed by the German Society for Consumer Studies

Our quality guarantee

Tested and certified by the German Holiday Home Association
Over 400 verified ratings on Trustpilot
Acclaimed by the German Society for Consumer Studies