from 68 per night

DG042 - Holiday home in Beilen

9 persons holiday home with free internet.

DG042 - Holiday home in Beilen

Beilen

9 persons holiday home with free internet.

9
pers.

0 m²
liv. area

5
bedr.

from 478 per week
equates to  68 per night
price calculator

 response rate: 100%
 response time: under 1h

  • Is recommended by 100 % of visitors

Descriptions

The Holiday home

For the current price and occupancy calendar, please visit our website through the link private homepage at the bottom of this page.

rooms and facilities


max. 9

Bedroom

  • total number: 5
  • 5 other sleeping rooms

Bathrooms and WCs

  • total number: 1
  • 1 other bathrooms

exterior facilities

interior facilities

Equipment

Kitchen facilities

Services

Other

  • non-smokers only
  • pets welcome
  • wheelchair not accessible
location
show on map

Arrival and distances

Sport facilities nearby

location and surroundings of object

Because of its favourable location this accommodation is a fine point of departure to make cycle tours or walks through the National Park, the Dwingelderveld. A small paradise surrounded by rest and nature. In Beilen is an indoor swimming pool and there are possibilities to rent bikes. Other sights in the surroundings are: Pen in Hijkerveld, pen in Ruinen, covered wagon rental in Spier, Traffic park in Assen, Museum village Orvelte, camp Westerbork and the zoo in Emmen. The Terhorsterzand, is a heath area with swimming facility ideal for small children. Pets are allowed (several pets allowed in consultation).

For reservations during New Years Eve is it important to know that there are restrictions for using fireworks. This is because there is a thatchroof and there is cattle near the house. There will be a place indicated where you can modestly lit some fireworks.

Prices
availability

availability calendar DG042 - Holiday home in Beilen

legend: free occupied arrival or departure

last updated on: 07/22/2019

Contact

Landlord

9
pers.

0 m²
liv. area

5
bedr.

from  478 per week
equates to  68 per night

contact data

COMPANY SILKA HOLIDAY RENTALS B.V.
MR. K. DEKKER

we speak German, English, Holländisch

0031(0) 521587300

Service times

Mo.-Fr. 09:00-17:00; Sa. 09:00-12:00

listing # 176259 at www.tourist-paradise.com

Mr. K. Dekker
reviews

The Holiday home has 44 reviews.

3.9
from 5
3.9
amenities/facilites
3.9
value for money
3.9
service
3.9
locationReview heerlijkehuisjes.nl

from Joanne Kruijsse

4.3 4.3 4.3 4.3 4.3


Huisje en omgeving waren mooi. De bedden helaas (behoorlijk) minder!

Review heerlijkehuisjes.nl

from Luite Duursma

3.5 3.5 3.5 3.5 3.5


Interieur en meubels zijn echt aan vervanging toe. Lijkt mij ook wat krap voor tien personen. Als daar kinderen tussen zitten prima. Omgeving is wel erg de moeite waard.

Review heerlijkehuisjes.nl

from G. Zonneberg

4.8 4.8 4.8 4.8 4.8


Echt heel erg leuk . Als de kleinkinderen al niet naar huis willen zegt dit genoeg!! Erg gastvrij is men op de boerderij.
Het huisje is voor 10 personen ruim genoeg (lijkt klein van buitenaf,echter zit nog niet zichtbaar stuk bij).Ik kan dit adres zeker bij gezinnen aanbevelen, in omgeving is ook genoeg te doen voor een ieder!! De bedden zijn goed, gelukkig geen ruggenbrekers. De inboedel is wel gedateerd echter goed genoeg voor het verblijf!! De kleinkinderen willen al weer terug, al is het om de kalfjes aaien of mee kunnen rijden op de tractor met de boer! 10 met griffel!!!!

Review heerlijkehuisjes.nl

from Joke van der Starren

5 5 5 5 5


Wij hebben Pasen 2018 doorgebracht in Beilen. 5 volwassenen en 3 kinderen, 10, 11 en 14 jaar
We hebben het heerlijk gehad. Ontvangst was vriendelijk. De kinderen hebben zich opperbest vermaakt, op de trampoline, op het speelveld, in de koeienstal en bij de schapen met hun lammeren. Als je aankomt, denk je, moeten we hier allemaal in? Maar het is groter dan je van buiten af ziet. Bestek, borden, glazen, kopjes, alles aanwezig. Eenvoudig maar gezellig. Precies waar wij altijd naar op zoek zijn.

Review heerlijkehuisjes.nl

from Loes Woelders

4 4 4 4 4


Review heerlijkehuisjes.nl

from Hester Smit

4.2 4.2 4.2 4.2 4.2


We waren met 6 personen en 6 kinderen. We waren heel blij met de mooie tuin met trampoline en de koeien waar we konden kijken. Er was genoeg te doen in de omgeving, bos en OERR speeltuin. We moesten wel even goed nadenken over de verdeling van de kamers ; wie slapen er naast de woonker en wie in de doorloopkamer. Maar we zijn er uit gekomen en sliepen goed op de stevige matrassen. We hebben 2x prima kunnen koken in het huisje en pannenkoeken huis De Bospub op een kwartiertje rijden is een aanrader. Kortom; we hebben genoten!

Review heerlijkehuisjes.nl

from Elly Croese

2.7 2.7 2.7 2.7 2.7


De huiskamer is erg klein voor 7 volwassenen drie kinderen en een hond. Het huis was op zich schoon maar de voegen in de badkamer zijn zwart en dat is goor. Wij moesten 50 euro extra betalen voor schoonmaak omdat er een hond mee was ( die alleen in de huiskamer mocht) dus in totaal 125,00 voor schoonmaak .erg veel als je er drie dagen bent. Te duur voor wat er is

Review heerlijkehuisjes.nl

from Henk de Ronde

3.3 3.3 3.3 3.3 3.3


De accommodatie is ietwat gedateerd en het is jammer dat twee slaapplaatsen in een doorgangskamer liggen.
De badkamer is erg basic en de toiletdeur sloot niet goed.
Het beheerdersechtpaar is erg vriendelijk.
's nachts hadden wel wat last van de koeling van de melktank die aan- en afsloeg.

Review heerlijkehuisjes.nl

from M. Smithuis - Bos

4.3 4.3 4.3 4.3 4.3


Prima huisje. Een afdakje buiten voor de rokers was wel fijn geweest toen het regende.

Review heerlijkehuisjes.nl

from Kiki

3.8 3.8 3.8 3.8 3.8


Prima jaarwisseling gehad in het gezellige knusse vakantiehuis direct naast de koeienstal. De woonkamer en de keuken is wat aan de kleine kant voor 10 personen maar verder wel compleet, we misten alleen theedoeken. Min puntje zijn de bedden deze zijn aan vervanging toe, bij een aantal bedden zijn er wat latjes uit waardoor je een kuil ligt. Verder hebben wij een heerlijke vakantie gehad.

Review heerlijkehuisjes.nl

from Nijs Koolhaas

4.1 4.1 4.1 4.1 4.1


Review heerlijkehuisjes.nl

from Arie Verseput

5 5 5 5 5


We hebben een prima weekend gehad in deze accommodatie. Een goede ontvangst door de gastvrouw. De kinderen zijn diverse keren naar de kalfjes gaan kijken. Een mooie rustige omgeving. We hebben bij "Variabush" pijl en boog geschoten. (een hobby van de oudste kleindochter) Kortom: een aanrader.

Review heerlijkehuisjes.nl

from Sandra Barendse

3.3 3.3 3.3 3.3 3.3


Review heerlijkehuisjes.nl

from M.J.E. Kruijtzer

3.5 3.5 3.5 3.5 3.5


Review heerlijkehuisjes.nl

from Anonym

3.6 3.6 3.6 3.6 3.6


Wij zaten 4 dagen met 6 volwassenen en 4 kinderen in dit oude boerderijtje, wat gelegen is naast de moderne, actieve veehouderij. Dat ging prima. We hebben een paar hele fijne dagen gehad.
Het huisje is op zich heel oke. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Voor de kinderen boden het grasveld, de trampoline en de schommel uitkomst. De slaapkamers en bedden zijn goed.
Sommige dingen zouden alleen wat extra aandacht mogen krijgen of zijn wat verouderd. Zo wiebelt de koelkast, zijn de spelletjes incompleet, en is er wat schimmel in de badkamer. Wij hadden daar allemaal geen last van, maar het maakt net het verschil tussen 'een prima huisje' en een 'fantastische verwennerij'. Het huisje zou heel charmant kunnen zijn, maar dan zou er zoals gezegd wat meer aandacht voor moeten zijn. De eigenaren zijn echter veel te druk met hun boerderij om hier veel tijd in te steken (vermoed ik) en zijn uiteraard geen hoteliers. Wij vonden het leuk om met de kinderen op de boerderij wat rond te lopen tussen de koeien en kalfjes. De omgeving is echt heel mooi. Het huisje is gelegen aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld, waar je prachtig kunt fietsen. De nabij gelegen dorpjes Dwingeloo en Lhee, beiden op fietsafstand, zijn erg de moeite waard. Al met al een prima huisje, bij een heel mooi natuurgebied.

Review heerlijkehuisjes.nl

from Anonym

4 4 4 4 4


Review heerlijkehuisjes.nl

from Anonym

4.3 4.3 4.3 4.3 4.3


Review heerlijkehuisjes.nl

from Anonym

3.3 3.3 3.3 3.3 3.3


Basic huisje. Meubilair is karig. Twee banken van sky. Kwaliteit van de bedden was niet zo goed. Keuken en vaatwasser zijn prima. Servies is er ook voldoende. Spelletjes zijn aanwezig dus hebben lekker kunnen rummicubben en sjoelen. Privacy is goed. Al met al hebben wij een gezellig en geslaagd weekend gehad.

Review heerlijkehuisjes.nl

from Anonym

4.3 4.3 4.3 4.3 4.3


Geweldige omgeving. Leuk knus huis. Lieve familie. Interessant boerenbedrijf. Kan luxer, maar alles het nodige is aanwezig.

Review heerlijkehuisjes.nl

from Anonym

4.5 4.5 4.5 4.5 4.5


Das Haus an sich ist sehr schön. Wir waren mit sieben Kindern und drei Erwachsenen in dem Haus. Das war vom Platz her ein wenig beengt. Die Möglichkeit Kleidung für alle Personen unter zu bringen war nicht gegeben. Auch die Möglichkeit in der Küche Lebensmittel abzustellen war sehr beschränkt.
Ansonsten war es sehr schön.

Review heerlijkehuisjes.nl

from Marieke Brouwer (Puur Begeleiding)

4.1 4.1 4.1 4.1 4.1


De ontvangst was hartelijk en de accommodatie was echt schoon! De kinderen kunnen er heerlijk buiten spelen en mogen onder begeleiding ook kijken en soms ook helpen bij de koeien en kalfjes van de boer! De woonkamer is vrij klein ten opzichte van het aantal slaapplaatsen. Toch hebben wij er geen last van gehad, omdat we veel buiten zijn geweest en in de koeienstal. Wij hebben er met 12 mensen gelogeerd ( 3 volwassenen en de rest kinderen). Er is 1 doorloopslaapkamer, wat op zich geen probleem hoeft te zijn als je niet al te veeleisend bent. Prijs-kwaliteit dikke prima. Aan de overkant van de accommodatie kun je heerlijk het bos inlopen en er is genoeg leuks in de omgeving. Wij hebben het erg naar onze zin gehad!

Review heerlijkehuisjes.nl

from Sylke Tippner

3.7 3.7 3.7 3.7 3.7


Ein schönes Haus, bei einer sehr Freundlichen Familie. Aber eher etwas für Familien mit vielen Kindern. Viele Spaziergangmöglichkeiten. Süße Stadt, mit schöner Fußgängerzone.
Wir kommen gerne wieder!

Review heerlijkehuisjes.nl

from Anonym

3.8 3.8 3.8 3.8 3.8


Review heerlijkehuisjes.nl

from Anonym

3.9 3.9 3.9 3.9 3.9


De boerderij ligt prachtig, tegen het bos aan.
Zou je er met 12 volwassenen willen verblijven is de boerderij minder geschikt. qua indeling.

Review heerlijkehuisjes.nl

from Luc Hilgersom

4.1 4.1 4.1 4.1 4.1


Vriendelijke verhuurders, gezellig op een boerderij met koeien, kalfjes en schapen. Hier was dan ook geen enkel probleem om even te kijken bij de beesten. Over het algemeen een leuke accommodatie.

Review heerlijkehuisjes.nl

from Anonym

4.1 4.1 4.1 4.1 4.1


Knus huisje bij de boerderij. Onze kinderen hebben genoten van de ruimte, de koeien, kalven en lammetjes. Tegenover het bos dus ook ideaal.

Review heerlijkehuisjes.nl

from Anonym

3.8 3.8 3.8 3.8 3.8


Voor 12 personen is het eigenlijk te klein. Verschillende lampen waren stuk. Voor minderen wel ideaal. Stapelbedden niet veilig. Latten bovenste bed ballen er uit.

Review heerlijkehuisjes.nl

from Anonym

4.3 4.3 4.3 4.3 4.3


Review heerlijkehuisjes.nl

from A. Steenstra

4.2 4.2 4.2 4.2 4.2


Review heerlijkehuisjes.nl

from Marks

3.7 3.7 3.7 3.7 3.7


Review heerlijkehuisjes.nl

from Anonym

3.8 3.8 3.8 3.8 3.8


Review heerlijkehuisjes.nl

from Sjaak

3.5 3.5 3.5 3.5 3.5


Wij waren met twaalf man, dan is het toch wel een beetje te krap, en twee mensen liggen dan met het bed direct in het zicht als je naar de verder gelegen kamers loopt door de gang

Review heerlijkehuisjes.nl

from Frank

4.2 4.2 4.2 4.2 4.2


prima weekend gehad bij zeer vriendelijke familie. Ruime accommodatie met prima faciliteiten.
Heerlijke plek voor kinderen om buiten te spelen (ook fijn voor de ouders) en bij de koeien te kijken

Review heerlijkehuisjes.nl

from Anonym

3.6 3.6 3.6 3.6 3.6


Review heerlijkehuisjes.nl

from Anonym

3.3 3.3 3.3 3.3 3.3


Review heerlijkehuisjes.nl

from Anonym

3.9 3.9 3.9 3.9 3.9


Review heerlijkehuisjes.nl

from Anonym

3.7 3.7 3.7 3.7 3.7


Huisje wordt aangeboden voor 10 tot 12 personen. was voor 12 personen erg klein. wij hadden 2 kinderen mee. maar als je met alleen volwassenen komt dan is het voor 12 personen echt te klein. Wel voldoende slaapplaatsen. Maar de woonkamer en de keuken is dan heel klein.
Met het eten moet er een tafel bij geplaatst worden en moet na het eten weer opgeruimt i.v.m. de ruimte. Voor de kinderen was het geweldig. veel ruimte buiten om te spelen. ook vonden ze het heel leuk om te kijken bij de koeien en schapen. en spelen in het hooi.

Review heerlijkehuisjes.nl

from Willie van Engelen

4.3 4.3 4.3 4.3 4.3


Woongedeelte is voor 12 personen aan de kleine kant; voor een weekend is het te doen....

Review heerlijkehuisjes.nl

from ANDREA BEKKEMA-HUBERS.

3.8 3.8 3.8 3.8 3.8


Review heerlijkehuisjes.nl

from Anonym

3.8 3.8 3.8 3.8 3.8


Leuk huisje, jammer dat er maar één doucheruimte inzit! Verlichting in de kamer is een beetje weinig als je wilt lezen. Voor de prijs is het een leuk onderkomen!

Review heerlijkehuisjes.nl

from Anonym

3.7 3.7 3.7 3.7 3.7


Review heerlijkehuisjes.nl

from M. Looijen

3.8 3.8 3.8 3.8 3.8


Vooral het keukengedeelte was voor een grote groep een beetje aan de kleine kant. Jammer dat er geen 2e douche is.

Review heerlijkehuisjes.nl

from Anonym

3.9 3.9 3.9 3.9 3.9


We mowesten bij binnenkomst nog een borg betalen. Dus na een lange rit, ook weer het dorp inrijden om geld te pinnen. dat was even jammer. verder een geweldig verblijf. Voor kinderen super. je loopt zo het bos in.

Review heerlijkehuisjes.nl

from Anonym

3.6 3.6 3.6 3.6 3.6


voor een 12 persoons boederijtje is het handig als er meer sanitaire voorzieningen zijn. extra douche...verder super huisje!

additional information

«DG042 - Holiday home in Beilen» achieves a review of 3.9 (ranking scale: 1 to 5) due to 44 entered review(s).
from 478 per week
equates to  68 per night

You will not be charged yet.

Landlord

COMPANY SILKA HOLIDAY RENTALS B.V.
Mr. K. Dekker

we speak German, English, Holländisch

response rate response rate: 100%
response time response time: under 1h

telephone number

Mr. K. Dekker
to the favourites
  • Is recommended by 100 % of visitors

Further accommodations from Mr. K. Dekker

Show all objects